sunnuntai 23. syyskuuta 2012

synttärihumua

Olipas taas toiminnan täytteinen viikonloppu. Perjantaina kuurattiin koko kämppä suurin piirtein lattiasta kattoon. lauantaina täytettiin voileipäkakut. Ja sunnuntaina koristeltiin kakut juhlaa varten! Elikkä siis juhlittiin 1+4 vuotis synttäreitä isolla porukalla. Tytsyllähän oli jo heinäkuun lopulla synttärit ja poitsulla syyskuun alussa, mutta pidettiin näin myöhään ne että kerettiin saada kämppä kokonaan kuntoon! (Tai no mitä nyt muutama kynnys puuttu ja kodinhoitohuoneesta ja vessastakattolistat,mutta nuo oli niin pieniä juttuja!)

Lapset sai täydelliset synttärikakut niin kun olin arvannutkin! Aivan mahtavan ihanat!! Ihanaa kun on osaava kaveri!!!! <3 Angy birds kakku ja hattivatti kakku!
angry birds kakku ja hattivatti kakku
    


Juhlat menivät todella hyvin, vaikka tuoa oli täynnä porukkaa. Hyvä kun mahtu kääntyy! Mutta onneksi sopu tilaa antaa ja tarjottavaa riitti kaikille!


Lapset sai hirmuisesti kaikkee ihanaa lahjaksi. Tytsy sai enimmäkseen vaatteita mutta kyllä sieltä muutama ihana lelukin tuli! Poitsu sai vaatteita ja sitten niitä skylanders ukkoja peliinsä. Niin ja saapasjalkakissa elokuvan! (Tän äiti haluu niin nähä!!!!!!) Ja tuli heille dublojakin joilla on vähän isommankin kiva leikkii! =)
Joo tässä oli nyt tällänen pikapäivitys! =D

By: Sini

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi! =D