maanantai 21. tammikuuta 2013

Muumi kesämuki 2013

Tämänkin väritykseen olen hieman pettynyt. Kun primadonnan hevosessa on ihan samat värit, mutta hommattavahan tämäkin on kun ilomestyy myyntiin! =D

6 kommenttia:

 1. Voi ei, taasko tulee uusia ihania mukeja.. :D Meillä on kaapissa lähestulkoon 50 jo ennestään kun muutama on monin kappalein. :D Niitä vanhoja "sarjakuvamukeja" ja näitä kalliimpia erikoisuuksia mulla ei ole. Mut on ne vaan niin ihania. :) Kivoja virkkauksia ja värkkäyksiä sinulla täällä. Ihanaista tiistaipäivää! :)

  Terkkusin Pumpuliina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tekee kyl tiuhaan tahtiin uusia muumimukeja! ku nyt on poistuviakin mukeja aikaslailla ja puuttuvat pitää saada hankittua! =D onneksi nyt näillä uusilla ei oo niin kiire! =D

   Poista
 2. tuleekohan millon myyntiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en ainakaan itse ole vielä törmännyt julkaisupäiviin. mutta eikö viime vuonna se kesämuki primadonnan hevonen tullut huhtikuussa myyntiin. et tulisko tää samoihin aikoihin? :)

   Poista
 3. kuinka et muumimukien keräilijänä voi tietää sellaista faktaa että muumien kausimukeissa pyritään muutaman vuoden samankaltaisiin värityksiin tai kuvioihin, kuten vuoteen 2011 asti kesämukeissa olivat raidat, joulumukit olivat 2010 (?) vuoteen asti tummansinisellä pohjalla ja nyt vaalealla pohjalla, että siis tämä väritys tuossa mukissa on se minkä arabia on ottanut teemaksi muutamaksi vuodeksi, niin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän mä sen tiesin! =D mutta eihän ne viime kesämukitkaan olleet raidoilta saman väriset! =D
   Mä niin ootan että talvimukien pohjaväri vaihtuu! En itse henkilökohtaisesti tykkää niin paljoa noista vaaleapohjaisista mukeista!

   Poista

Kiitoksia kommentistasi! =D