torstai 3. tammikuuta 2013

Muumien täytteinen joulu!

Nyt on sitten joulunpyhät ja uudenvuoden pyhät juhlittu ja arki palaa taas pikkuhiljaa kohilleen! =)

Joulun vietimme toijalassa äidilläni pienellä porukalla. Isoveljeni ja hänen tyttöystävänsä ja kaksi pikkuveljeä ja pikkusisko, Äiti ja äidin uus aviomies. Rauhallinen joulu oli. Ja kyllä sielä joulupukkikin kävi ikkunaan koputtelemassa, mutta taisi pukilla olla kiiree kun lahjat oli jätetty terassille! =) Lapsoset sai ihania ja käytännöllisiä lahjoja! Vaatteita ja dubloja pääasiassa ja esikoinen sai läjän dvd:tä! Taisi poitsun mieleisin lahja olla kyllä se ice age 4 jota niin toivottiin! =) Kiitoksia siitä kummitädille joka oli niin ihana ja hankki sen hänelle! =) Ostin miehelle rannekellon jota hän on jo jonkun aikaa kattellut! Leijona merkkinen ja mulla kävi hyvä säkä kun sielä liikkeessä oli juuri nuo kellot alennuksessa! =D

Ja sitten niihin mun lahjoihin! Oli aikas muumivoittoisia lahjoja! =) Mitä muuta sitä vois toivoakkaan! =D

Sain Niiskuneiti keksikipon, jota oon jo kauan hiplannut ja haaveillut kaupassa mutta en ole saanut ostettua sitä! Aivan ihana Ystävä mulla!<3 Nyt vaan pitää olla kokoajan keksejä tarjolla niin kippo saa olla pöydällä näkyvissä!<3
Sitten sain nuo kolme mukia (tai oikeastaan mies sai niistä yhden) Nyt mulla on kaikki mukit joita kaupasta voi saada, paitsi uusin joulumuki jonka ostan sitten myöhemmin kun tulee alennukseen! =)
Seuraavaksi sitten kulhoja pyytelemään synttäri ja joululahjaksi! =) Äitillä on ollut tapana jo monta vuotta ostaa meille synttäri ja joululahjaksi kaksi mukia! Sillain olen oikeastaan saanut nuo kaikki mukit hommattua! =) Ja sitten saatiin kaksi kappaletta muumi tyynyliinoja joita meillä ei kyllä ole ollut vielä ollenkaan yhtään! =) Niin ja kuvasta puuttuu vielä violetti pikku myy yömekko jonka sain veljen tyttöystävältä!<3 Sekin on todella ihana!!

Niin ja sain mielestäni kasattua kivan joululahjan appivanhemmilleni! Siihen kuului:
*Muumimamma ja muumipappa käsipyyhkeet
*Muumimamma irtoteetä
*vuosiuistin 2013
*kardemumma kahvia (joka tuoksu aivan ihanalle)
*käsirasvaa
*sitten sellainen lahjapakkaus pesusieniä
*salmiakkia

Uusi vuosi meni rauhallisesti myös, kavereiden luona ylöjärvellä. Saatiin lapset hoitoon niin mitäs sen mukavampaa kun viettää hauska peli-ilta läheisten ystävien ja raappa-kaljan seurassa! =D Oli muuten hillittömän hauska peli! =D Pitää kyl joskus ottaa uusiksi! Eikä aamullakaan ollut ees huono-olo kun mentiin jo yhden aikaan nukkuun! Vaikka siis kyllä me hiukan alkoholiakin nautiskeltiin! =)

Vuoden viimeinen päivä meni kyllä niin mukavasti että uskon tästä vuodesta tulevan hyvä! =)

Olen myös kerennyt käymään alennusmyynneissä ideaparkissa kaverin kanssa. Yksi paita ja yhdet housut lähtivät matkaan, eivät olleet kyllä alennnuksessa mutta olivat sen verran halpoja että oli pakko ostaa!
Ja muumikaappini sai yhden uuden lisäyksen myös sillä reissulla! =) Primadonna kulhon löysin ideaparkin tokmannilta ja olihan se pakko ostaa kun en ole enään niitä kulhoja muualla nähnyt! Sekin oli ihan normaaliin hintaan! =)

Niin joo ja ennen joulua kävin pirkkalan iittala outletissä niin sieltä lähti matkaan saippuakupla kulho 2-laatuinen 10€! =D Mulla on tarkoituksena kerätä kaikki nuo kesäsesonki mukit ja kulhot tuonne vitriiniin! =) Pikkuhiljaa ostelen niitä. Ei kukkaro anna myöten ostaa kaikkia kerrallaan! =D

By: Sini

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi! =D