lauantai 25. toukokuuta 2013

Ompas tää toukokuu mennyt kovaa vauhtia ohi! Ei oo pahemmin kerennyt/jaksanut blogia päivittään. Oltiin lasten kanssa sunnuntaista-perjantaihin seinäjoella tädillä ja serkuilla kyläilemässä. Sai mies olla ihan yksin kotona! =D tai no aamut sai olla kotona ku oli ilta-vuoro viikko. Sen takia me lähettiinkin että sain seuraa päiviini, tuppaa oleen pitkiä päiviä yksin lasten kanssa nää ilta-vuorot.
Kyllä mä sielä hiukan tuhlasinkin! :) Löysin halpa-hallista kauan haluamani viljonkka-kulhon ja oli vielä tarjouksessa 10e kpl. Pitihän niitä tuplat ostaa, toinen käyttöön ja toinen vitriiniin ku viljonkkahan lopetetaan kesällä kokonaan tuotannosta! Niin ei sitten harmita jos menee käyttökulho rikki! :) En ole missään täällä lähellä edes enään nähnyt koko viljonkkaa! :) ja kierreltiin kirpparikin läpi ja kyllä sieltä löysin ihania vaatteita ja halvalla!

Huomenna olis sitten virallisesti miehen synttärit. Eipä me mitään ihmeellistä tehä kun miehen koko päivä kuluu vapaapalokunta harjotuksissa.

Hahaa tilasin ekstralahjana miehelle lävistyskorun netistä, kun hän on nyt jo vähän aikaa haaveillut lävistyksestä, niin se koru on vähän niinkuin lupa ottaa se lävistys! =D Harmi vaan että vasta tänään tajusin sen tilata niin saan annettua sen vasta ens viikolla.

Eipä tässä oikein muuta nyt ole! =D virkauksetkin junnaa paikallaan kun ulkona on niin ihania ilmoja että päivät on mennyt lasten kanssa pihalla! Eikä voi haaveillakkaan virkkaavansa samalla kun vahtii lapsia. Kyllä ne sen verran vauhtia pitää yllä, ettei kerkee paikalla istua! =D

T. Sini

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi! =D