lauantai 4. toukokuuta 2013

Vappu kuulumisia!

Vappu meni erittäin rauhallisesti! Eikä mitään ihmeellistä ees tapahtunut. Poitsu leikki tädin kanssa melkein kokoajan ja hyvä kun edes nähtiin muuta kun ruokapöydässä! =D Tytsy olisi kauheasti halunnut tutustua talon koiraan, mutta ehkä hiukan pelotti koiran suuri koko! =)
 
Hahaa mä leikin hiukan luontokuvaajaa, mutta joo ehkä pitää vielä hiukan harjoitella! =D Niin ja sain vihdoinkin käytyä tonkimassa vanhasta autotallista mun ikiomat nukenvaunut, jotka oon saanut 2-vuotis synttärilahjaksi! Hiukan on kärsineen näköiset, mutta uskon että kun pesen ja pyyhin niin hyvin menee tytsylläkin nukkeleikeissä!
 
 
Eilinen ilta meni tälläsissä merkeissä. Ei meinannut virkkauksesta tulla mitään, kun oli niin jännä peli! Ja niinkun kuvasta näkyy, olen taas keksinyt itselleni uuden projektin! =D Ei pitäisi selailla nettiä, kun on vielä vanhatkin virkkaukset ihan kesken! =D Ja multa loppu musta lanka kesken, elikkä siis se tarkottaa, että on päästävä lankakaupoille! =D Saas nähdä saanko tehtyä tätä loppuun! Ja kyseessä ei ole peitto! Sen näkee sit mikä siitä tulee! =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi! =D