sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Yllätyys!

Olimme kaverin kanssa suunnitelleet miehillemme synttäriyllätystä, kun heillä on synttärit ihan lähekkäin. Tai siis kaverini oli tässä idean isänä, mutta heti olin mukana jutussa! =D Veimme heidät ensiksi syömään pizzeria napoliin, ja siitä sitten käytiin terassilla kun aikaa oli. Illan kohokohta oli tampere-talossa sami hedberg ja niko kivelä show! Ja oli kyllä totaalinen yllätys miehille kun kaivoin lippuja lompakosta! =D Hyvin olimme saaneet pidettyä yllätyksen salassa! =D Siitä sitten jatkoimme iltaa ja kyllä meni aikas myöhäseen! Mutta hauskaa oli! Ja sehän on pääasia!

Loppu viikonloppu meni rauhallisesti! Ja ai että kun saatiin nukkua pitkään! Anoppi heräsi lasten kanssa ja antoi meidän nukkua! Ihanaa herätä vasta puol kymmenen, kun tosiaan normaalisti lapset herättää meidät aina kuuden jälkeen jo!

Meinasi ihan itku tulla kun availin poitsun lahjan! Sieltä paljastu itse koristelema kukkaruukku ja kortissa oli kiinni 4 kukan siementä! Pitääpä oikein yrittää kasvattaa siemenet niin näkee mitä niistä tulee! =D Mies sanoi, että ostaa mulle myöhemmin jotain muumia lahjaksi, kun kuulemma ei ollut ihan varma mitä haluun! =) Sitä odotellessa! =D
 

Poitsu kuulemma rakentaa talon meijän pihaan!

By: Sini

2 kommenttia:

  1. Olipas mukavan kuuloinen viikonloppu! Aivan ihana lahja tuo itse koristeltu kukkaruukku. Ja olisin kyllä minäkin ilostunut Sami Hedbergin yllärikeikasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oli kyllä tosi mukava ilta! Mun ensimmäinen kerta stand uppia katsomassa! :)

      Poista

Kiitoksia kommentistasi! =D