keskiviikko 4. syyskuuta 2013

valmis villasukkapari ja virkattua huivia

Mä onnistuin! Sain tehtyä kaks kappaletta villasukkia, ja niistä tuli melkein samanlaiset! Mitä nyt ensimmäisessä tekeleessä on kantapää miten sattuu, mutta toisessa se jo onnistu niin paljon paremmin! =) Nyt on jo itselleni tulossa villasukkaa puikoilla! =)

Ostin itselleni uuden talvitakin miehen veljen vaimolta, se on muuten aivan ihana, mutta siinä ei ole mitään kaulusta, eikä huppua niin se tarvii huivin kaveriksi, niimpä päätin virkata sellaisen itselleni. Mallin löysin facebookin virkkaus-ryhmästä ja ihastuin mallin helppouteen! =D Kuvissa oleva huivin alku oli mielestäni liian tiukkaa ja jäykkää, joten mäpä sit purkasin koko alun ja aloin tekemään uudestaan isommalla koukulla, nyt tuntuu paljon "lerpummalta" huivi! =) Nyt vaan kävi sillain et lanka loppui ihan kesken, joten pitää odotella perjantaihin, että pääsen hakemaan lisää lankaa! =)
Väri ei vaan pääse nyt yhtään oikeuksiin kuvissa, mutta siinä on hiukan tuota mallia.


By: Sini

1 kommentti:

  1. Joku hullu on myös palannut blogimaailmaan ;) Jes, sä sait ne valmiiks!! :) Et usko kuinka ylpee oon susta muru, musta ei IKINÄ olis tohon :D laitan sulle heti su viestiä, että miten se perjantai :) kivaa kun tulin takas, niin muistin tänkin! Kävin äkkiä lukeen kaikki sun edelliset jututkin ;)

    VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi! =D