maanantai 7. lokakuuta 2013

Valmiit villasukat

Nyt on villasukat päässeet eteenpäin, niin voin hyvillä mielin ne nyt paljastaa teillekkin! =D

Kummitytölle hello kitty-villasukat. Kaavan löysin suden silmukat-blogista Näistä tuli nyt ihan pelkistetyt kun en onnistunut monella värillä tehdä näitä. mutta kissa kuva onnistui mielestäni hyvin ja saa selvää mitä se esittää! =)
Kummitytön pikkusisko sai nämä nimiäislahjaksi! Kissakuvion löysin muistaakseni facebookin neulontaryhmästä.
Ja sitten nämä muumi-villasukat! Näihin olin niin tyytyväinen!! Onnistui aivan loistavasti! Kuvion löysin facebookin muumiryhmästä. Tykkään hirmuisesti! Ja toivottavasti myös lahjan saaja tykkäsi! =D
Kuvion löydät täältä

Tällä hetkellä mulla ei ole mitään puikoilla, kun en oikein tiedä mitä haluaisin kokeilla! =) hirmuisesti ideoita muhii päässä! Vaikeinta tässä villasukka innostuksessa on ehkä se että pitää tehdä toinen ihan samanlainen pari ensimmäiselle villasukalle! Mutta onneksi mulla on yksi sellainen ystävä joka käyttää aina eriparisukkia, niin aattelin seuraavaksi kokeilla vaan erijuttuja ja erivärejä ja tehdä niin eriparisukat kun mahdollista! =D

By: Sini

11 kommenttia:

 1. Ihanat noi Hello Kitty-sukat ^_^

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania sukkia olet tikutellut.. tykkään:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoksia! =D Vielä on paljon opittavaa, mutta pikku hiljaa sukka kerrallaan! =D

   Poista
 3. Mistä tuon muumisukan kuvan ohjeen saisi?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Facebookissa on yksi muumi-ryhmä osta/myy/vaihda muumituotteita-pulinat. Niin sielä kuvissa on tuon muumikuvan ruutupiirros! =)

   Poista
 4. Kaima täällä terve :D Ihania sukkia oot tehny! Heti kun näin nämä niih lukijaks oli pakko liittyy :) Pirtee blogi siulla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon! :) ja tervetuloa seuraileen! =D

   Poista
 5. Onnistuisiko sinulla mitenkään laittaa tuo kyseinen muumi piirros tänne blogiisi? :) Yritin sitä metsästää, mutten millään löytänyt. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! :) kun kyseinen kuva ei ole mun itseni tekemä niin en uskalla ilman lupaa sitä alkaa jakamaan. Että kysyin nytten tekijältä lupaa ja infoon tänne jos saan luvan! :)

   Poista
  2. Nyt löytyisi ruutupiirros blogista! :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi! =D