tiistai 12. marraskuuta 2013

Kahvinkeitin

Mun unelma toteutu viimeinkin! Olen jo vuoden päivät haaveillut moccamaster kahvinkeittimestä! Mutta en ole raaskinut ostaa, ku onhan se aikas kallis kahvinkeittimeksi! Nyt sitten kun löysin sokoksen nettisivuilta kyseisen keittimen 119e alennuksessa (oikee hinta 149e) ja tuli vielä ilmasilla posteilla. Niin olihan se pakko tilata itselle! :)

Nytten pääsen viimeinkin nauttimaan omassa kodissa herkkukahvia!<3

By:Sini

4 kommenttia:

 1. Mää mietin ostaisinko itelleni tätä, mutta en oo kahvin suurkuluttaja. Ei oo semmosta joka päiväistä: ''pakko saada kahvia - en herää muuten'' tarvetta.
  Porukoille ostin viime jouluna lahjaksi Moccamasterin ajastimella, huh..olipahan sillä hintaa - oisko ollu loppu hinta jtn 150€ hujakoilla (oli ne s-omistajapäivät).

  VastaaPoista
 2. Mulla kuluu monta kuppia päivässä kahvia! :) onhan se kallis mut oon kuullut pelkkää hyvää hinta-laatu suhteesta! Ja tuli vielä 10vuoden takuu keittimelle mukana! Et varmasti maksaa itsensä takasin! =D

  VastaaPoista
 3. Onnittelut hienosta kahvinkeittimestä! :) Hyvään kannattaa aina satsata ja varsinkin kahvin ollessa kyseessä. Omassakin keittiössä nököttää samanlainen musta versio :)
  Ja Moccamasterit muuten kestää vuosia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon tosiaan että kestää! :) joo kyllä määkin oon sitä mieltä nyt että kannatti satsata tähän! :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi! =D