tiistai 3. joulukuuta 2013

Kuplia kuplia

Lisää kuplia puikoilla. Yritän samalla opetella lukemaan kun neulon, hiukan haastavaa kun kirja ei meinaa pysyä auki! =D innostuin taas lukemaan nälkäpeli kirjasarjaa. Muutamaan kertaan jo lukenut ne! :) uusin elokuva antoi innostusta, kun en ole päässyt vielä katsomaan sitä!

Ja hups onhan noissa sukissa virhekin mut ei kerrota sitä kellekkään! :) tajusin sitten vasta kun olin tuon vikan kuplarivin tehnyt että sehän tuli samalle kohtaa kun edellinen, mutta en jaksanut sitten lähtee purkaa! Teen toiseen sukkaan saman virheen ja väitän kiven kovaa et tollain ne on tarkotuskin mennä! ;)

6 kommenttia:

 1. Minunkin pitäis noita kuplia kokeilla, ihan huippuja! :) Nälkäpeli -sarja on hyvä, minullakin on kaikki kirjat ja uusinta elokuvaa jo kovasti oottelen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon ihan koukussa nyt noihin kupliin ja nälkäpelikirjoihin! :)

   Poista
 2. Vitsit, kaikki tekee kuplia! :D Munki täytyy opetella, jahka eka saaapi nuo työt pois alta! :D

  VastaaPoista
 3. Kun keksit miten kirjan saa pysymään auki niin kerro heti! Mieluusti lukisin välillä neuloessa mutta eihän siitä mitään tule ku koko ajan lävähtää sivut kiinni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä pidän kännykkää sivujen päällä painona mutta hidastahan se on kun kokoajan pitää siirrellä painoa pois tekstin päältä! =D pitäis kehitellä joku kirjatuki! =D

   Poista
 4. Oi miten hauskan näköinen kuvio, tuotahan täytyy kyllä kokeilla

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi! =D