maanantai 17. maaliskuuta 2014

Kesäprojekti

Tänään sen päätin ja aloitan kesäkuntoon 2014! :) Elikkä siis tilanne on tämä: viime vuoden aikana laihdutin n.20kg elämäntapamuutoksella. Kävin kerran viikossa kahvakuulassa, lenkkeilin, ja jumppasin kotona, tuon vuoden aikana taisin kaksi kertaa käydä oikealla  salilla. Muuten söin samaa ruokaa kun ennenkin mutta vaihdoin kaikki rasvattomaan ja täysjyvään, rupesin syömään säännöllisesti ja opettelin aamupalan syönnin. Joka päiväisen herkuttelun lopetin ja limsat sai jäädä. Tällä tiellä ollaan vieläkin ja yli puolivuotta pidetti paino samoissa lukemissa vaikka liikunta jäikin vähemmälle. Nyt sitten haluan ottaa itseäni niskasta kiinni ja saada hiukan kiinteytettyä itseäni, varsinkin mahaa, kaksi raskautta ja liika lihavuus ei oikein imartele sitä. Huomenna pääsen miehen kanssa tutustumaan lähisalille, ja jos se tuntuu hyvältä niin jäsenyyden aijon ottaa. :)
kuvat on otettu helmikuun alussa ja toinen syyskuun lopussa ja pudotettuja kiloja tais olla 16-17kg kuvien välissä, jos oikein muistan. :)
Oikein ihanaa aurinkoista maanantaita kaikille! ♥

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitoksia! :) kerrankin onnistuin jossain alottamassani jutussa kunnolla! =D nyt vielä jos tämä onnistuu niin olen niin tyytyväinen! =D

      Poista

Kiitoksia kommentistasi! =D