keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Siksak villasukat

Mä niin päätin, että en aloita mitään uutta ennenkun kaikki keskeneräset ovat tehty. Hyvin se melkein onnistu, tein aloitetusta villasukasta muutaman rivin ja samalla tajusin, että poitsulla alkaa kaikki villasukat käymään naftiksi ja vielä kun uudet lyhyet puikot huusivat kokeilua niin eihän siinä voinut muuta kun alkaa uutta sukkaa tehdä ja keskeneränen painu takasin laatikonpohjalle. :)

Muutamaa blogia selasin, kun mallia hain. Ja päädyin sitten nurinkurin-blogin siksak kuvioon. Kirjoneule on tuottanut mulle vaikeuksia, mutta kokeiltuani koukussa-blogin Hannan neuvoa, että vaihtaa isommat puikot kirjoneuleosiolle, niin johan onnistu mullakin kirjoneule ilman kiristyksiä. Kiitoksia hyvästä vinkistä Hanna! :)

Sukat oli mukava tehdä, ja aijon jatkossakin kokeilla helppoja kirjoneuleita. Ja uudet lyhyet puikot olivat mielestäni todella hyvät! Ei haittaa yhtään että vahingossa tuli lyhyitä tilattua. Tykkään! :)
Jospa nyt taas jatkais keskeneräisiä töitä! :)
Lankana käytin 7-veljestä ruskeaa ja vihreää.
Ja pitähän tytsynkin päästä kokeileen veikan uusia sukkia! :)

6 kommenttia:

 1. Nämä siksakit on kyllä ihanat!!! tein kans yhden koesukan pikkuveljelle, mutta värit ei sitten miellyttänytkään niin jäi toinen siksaksukka tekemättä. Sulla tosi kivat eripari värit näissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Siksakkuvio oli kyl ihana tehdä, ei liian hankala, että onnistu kokemattomaltakin! :)

   Poista
 2. Todella kivat sukat, ja ihanan vauhdikkaan näköiset kuvattavat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Juu tyttö ei meinannut paikallaan pysyä! =D

   Poista

Kiitoksia kommentistasi! =D