sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Vihdoinkin valmis peitto!

448 isoäidin palaa ja monen monta tuntia töitä, tän peiton parissa vietin! Mutta nyt voin ylpeänä esitellä valmiin päiväpeiton teille! :) Olen onnellinen ja niin iloinen! Mahtava fiilis!
Lankana 7-veljestä, paitsi ihonväri miamia. 

18 kommenttia:

 1. Tua on mielettömän upee,. Sietääki olla ylpeä!

  VastaaPoista
 2. Itekin 8-bittistä Nintendoa ja Mario -pelejä fanittaneena pyörtysin kyllä onnesta jos tuollasen peiton omakseni saisin! :D Superihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä poitsu olikin onnellinen kuin sain tän valmiiksi! =D monta viikkoa jo kysynyt koska se oikein valmistuu! =D kiitoksia paljon!

   Poista
 3. Ihan sairaan hieno :) Jos noin voi edes sanoa. Upea.

  VastaaPoista
 4. Todella hieno ja varmasti kaiken työn arvoinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli se kyllä sen arvoinen! =D kiitoksia!

   Poista
 5. Tosi upea! Itsekin nuorempana sormet kipeinä pelannu Mariota 8-bittisellä, niin kyllä arvostan saavutustasi. Ois upeaa itsekin tehdä (torkkupeitoksi) mutta ei taida kärsivällisyys riittää :D

  VastaaPoista
 6. Oijjoi ku siit tuli hiaaaaaano! On syytäki olla ylpee tästä :) Vitsit ku itekki jaksais tehä jonku tän tyyppisen. Ideoita ois kyl mut ei varmaa kärsivällisyyttä :D Kelpais kyl köllötellä tommosen viltin alla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! =D joo ideoita on kyl paljon Ja tyttökin sit päätti että, äidin on tehtävä hello kitty, prinsessa, muumimamma ja pikkumyy peitto hänelle! =D en kyl ihan heti samanlaiseen urakkaan ala, mutta ehkä joskus vielä! =D

   Poista
 7. wau!itselläni ei kyllä kärsivällisyys noin isoon projektiin riittäisi x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Meinasi mullakin kärsivällisyys loppua ku tuntu että peitto ei millään valmistu! =D

   Poista
 8. Tää on niin upea! Moneen kertaan olen tätä käyny täällä ihailemassa ja nyt oli pakko taas. Jotain pikselipeittoa pitäis Iteki alkaa taikoon. Paljon peitto painaa niin ku langankulutusta ajatellen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Itsekin tykkään hirmuisesti tästä peitosta! Mun on nyt pakko sanoo että en tiedä yhtään paljon painaa. En osaa yhtään arvioida kun ei meillä oo mitään puntaria jolla voisin tän punnata. :( mutta sen voin sanoa että aikas painava on. :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi! =D